Skip to content
06 - 54937388 — info@femia-gordijnenatelier.nl

Horizontale jaloezieën

horizontale jaloezieën

De  SUNWAY® horizontale jaloezieën collectie biedt de perfecte combinatie van sfeer en functionaliteit. Geen ander product biedt een betere daglichtregulering dan horizontale jaloezieën.

Horizontale lamellen van aluminium

SUNWAY® biedt horizontale jaloezieën in alle kleuren van de regenboog. Trendkleuren als Denimblauw, vergrijsd groen of mosterdgeel passen moeiteloos in de moderne interieurtrends. Metallics in zilver, koper en goud zijn goed vertegenwoordigd, evenals pastels en knalkleuren voor kinderkamers. Daarnaast is er een groot aanbod naturelkleuren, van sneeuwwit tot steenkoolzwart en alle tinten daartussen in.

Uni’s en specials

De collectie biedt een serie uni jaloezieën en een serie specials. De uni-lamellen hebben een matte, zijdematte of glanzende finish. De specials hebben bijzondere structuren of bijzonder finishes, zoals geborsteld aluminium of een sprankelende finish, voor een beetje glamour.

Lamelbreedtes

SUNWAY® biedt 4 lamelbreedtes:

  • 16 mm, elegant en subtiel
  • 25 mm, tijdloos mooi
  • 50 mm, in combinatie met ladderband een echte designklassieker
  • 70 mm, voor een robuuste uitstraling

De collectie biedt bijpassend ladderkoord en een serie ladderbanden in fraaie uni kleuren of met dessin.
Ladderband is leverbaar in 3 breedtes: 10 mm, 25 mm en 38 mm.
10 mm ladderband is uniek en geeft uw jaloezie een exclusieve look.

Bijzondere modellen voor geavanceerde daglichtregulering

De mogelijkheden in daglichtregulering zijn groot met horizontale jaloezieën. Welke vorm van daglichtregulering u ook wenst, wij bieden het geschikte model. Horizontale jaloezieën zijn goed toepasbaar in bijzondere ramen als dakramen of ramen met een schuine zijde

 

Standaard jaloezie

Geen ander product biedt een betere daglichtregulering dan horizontale jaloezieën. De standaard jaloezie wordt opgetrokken en neergelaten met koordbediening. De lamellen worden geopend en gesloten met een aluminium bedieningsstang (16 mm/25 mm) of tuimelkoord (50 mm/70 mm)

Design jaloezie

De SUNWAY® Design jaloezie is een uniek model met een strakke, moderne look. De design elementen bestaan uit een aluminium koof, aluminium design onderlat en bijpassende aluminium tuimelstang.

SUNWAY1702 DESIGN JALOEZIE 25mm 3 570x320

TruFit® jaloezie (16 mm en 25 mm)

De TruFit® jaloezie kan direct op het glas gemonteerd worden, zonder boren of schroeven. Dit is handig in gevallen waar niet in het kozijn geboord mag worden of bij draai-kiep ramen (tot 15°).

Frontfix jaloezie (16 mm en 25 mm) 

Dit model is geschikt  voor inbouw tussen glaslatten, op deuren en (draai-kiep) ramen tot 15° positie.
Deze jaloezie is mooi afgewerkt met een cassette.

Frontfix Website
Picture 018

Dakraam jaloezie (25 mm)

De dakraam jaloezie met cassettesysteem wordt gemonteerd op het draaiende raamdeel van dakramen met een maximale hellingshoek van 45°. De dakraam jaloezie is geschikt voor de meeste dakramen zoals o.a. Velux® en Fakro®.

Megaview™ (25 mm)

De Megaview™ sluit als een standaard 25 mm jaloezie, maar door gepatenteerde techniek onstaat bij het openen een extra grote doorkijk zoals bij de 50 mm jaloezie.

Duoview Website

Duoview (25 mm) 

Bij de Duoview is het mogelijk het onderste deel te sluiten en het bovenste deel te openen (of andersom). Dit is ideaal voor bijvoorbeeld een computerwerkplek aan het raam, zodat het direct hinderlijk zonlicht niet op de werkplek schijnt. Ook zeer geschikt voor slaapkamers. U kunt optimaal profiteren van de lichtinval zonder aan privacy te verliezen.

Laat u inspireren door onze Horizontale jaloezieën

Pijl

Bezoek geheel vrijblijvend onze showroom in Eindhoven

Wilt u in onze showroom komen kijken? Maak dan vooraf een afspraak.

Scroll To Top