Skip to content
06 - 54937388 — info@femia-gordijnenatelier.nl

Uitgebreide collectie gordijnstoffen

In onze showroom vindt u een uitgebreide collectie gordijnstoffen. Wilt u een bepaalde sfeer oproepen of zoekt u naar bepaalde kleuren? Dan hebben wij de juiste gordijnstof voor u in onze collectie.

Alle stijlen, trends en prijsklassen
Femia heeft voor ieder wat wils. Daarom is onze collectie breed opgezet. Qua stijlen loopt de collectie uiteen van modern tot klassiek en alles wat daar tussenin zit. Ook voor de nieuwste trends bent u bij ons op de juiste plek. Vanzelfsprekend hebben we gordijnstoffen in alle prijsklassen.

Alle stijlen, trends

en prijsklassen

Kom naar onze showroom!
Bent u nieuwsgierig naar onze collectie gordijnstoffen, shutters en zonwering? Breng dan een bezoekje aan onze showroom. We laten u graag zien welke mogelijkheden we hebben. Er gaat ongetwijfeld een wereld voor u open. Zo krijgt u vanzelf inspiratie voor de raamdecoratie van uw huis.

Gordijnroedes en -rails

Roede

Femia heeft alle soorten gordijnroedes en gordijnrails voor u. Heeft u een mooie roede of rail gezien? Die kunnen we vrijwel altijd leveren. We adviseren u graag over de mogelijkheden. Daarnaast kunnen we uw bestelde gordijnroede of gordijnrail ook bij u komen bevestigen.

De gordijnroede: een buis onder het plafond
Gordijnen hangen bij gordijnroedes aan een buis die aan het plafond of tegen de muur bevestigd is. Gordijnroedes zijn er zowel klassiek als modern. Ook voor uw interieur hebben we ongetwijfeld een mooie roede. Uw gordijnen hangen hiermee op een fraaie manier.

Gordijnrails tegen het plafond
De gordijnrails is u wellicht bekend. Deze is aan het plafond of de muur bevestigd en uw gordijnen hangen aan kleine haakjes met wieltjes in de rails. Tegenwoordig is er ruime keuze uit gordijnrails en vanzelfsprekend hebben wij dan ook een uitgebreid aanbod.

Ook meten en monteren
De gordijnrails of -roedes die u bestelt komen we graag inmeten en monteren.

Gordijnen en meer uit eigen atelier

Gordijnen en meer uit eigen atelier

Femia is al ruim 40 jaar hét adres voor (vouw)gordijnen. Ons atelier is uitgerust met de modernste apparatuur. Ons werk spreekt voor zich. Nadat we bij u thuis gemeten hebben, maken we gordijnen of vouwgordijnen op basis van de stoffen die u kiest.

Gordijnen laten maken?
Heeft u een stof gezien en wilt u daarvan gordijnen laten maken? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Vanzelfsprekend bent u ook van harte welkom in onze showroom.

 

FullSizeRender.jpg 2
Pijl

Bezoek geheel vrijblijvend onze showroom in Eindhoven

Wilt u in onze showroom komen kijken? Maak dan vooraf een afspraak.

Scroll To Top